Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något nytt och fint kanske


Tårar i ett sommar regn

Tårar i ett regn
något tar slut
något börjar om
nu är det tid för något nytt
tårar som tvättar rent i ett varmt sommar regn
tårat som inte syns
en kärlek som finns
något vackert
något nytt
en längtan
likt en blomma som slår ut
likt ett varmt sommar regn
ser solen höjas över himmelen
likt toner i en sång
jag tittar upp och där är du
likt ett varmt sommar regn smeker du min kind
torkar varje tår med en kärleksfylld blick
tårar i ett regn tvättar rent




Fri vers av Zmultron
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-03 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron