Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver försvarstal till varför historiauppgiften ligger mager fastän lektionen börjar om nio nattmorgontimmar.


mitt problem är att jag vill veta hur allt hänger samman.







ibland blir man som mest smart
då man är osmart





vägen till kunskap handlar mer om
ifrågasättande och okunskap
där man ständigt hittar nya tankar



än om allmänbildning och
allmänt ointresse




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-08 00:08



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Här imponerar du mig :). Verkligen en uppmaning att följa andra texter.

Tack!
2010-05-14

  lodjuret/seglare VIP
för att alls kunna fungera som en social person i samhället är det ofta 'bra' att ha tvenne föräldrar, dessa skall helst ha skilt sig medan man själv ännu var ett litet barn och de skall helst inte ha någon större kontakt med varandra och när man själv har det skall de helst baktala varandra och komma med påståenden om att allt dumt hos en själv har man ärvt av den som är frånvarande och all smartness och talang har man ärvt av den närvarande även om den närvarande alltid undrar över när det skall börja bli som mer framträdande drag hos en själv.
2010-03-26

    OrvarOscar
"Jag vill kunna tänka lika bra som en professor, men jag tänker inte bra, jag bara tänker" som Stig Larsson typ skrev.
2010-03-18

  Gunnar Hilén VIP
Bra ! Vart tog det vägen...det egna tänkandet, nyfikenheten och lustan inför det okända ? Barnet !
2010-03-09

  © anakreon VIP
Lärarens viktigaste uppgift är att inse att flera olika vägar kan leda till samma mål.
Applåd från
Calle
2010-03-09

  Rachel Roth
Hoppas läraren förstår. Jag gör det iallafall!tror att du är på rätt väg
2010-03-09

  Carola Zettergren
Djupt impad över hur du fick till den här sanningen...det handlar om kritiskt tänkande och det är det inte alla som har, det är en gåva!:)
2010-03-08

  Carola Zettergren
JAMEN HALLÅ! Det har var ju suveränt och så himla sant! Tack, bokmärks!!!!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt