Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig eller olycklig


Familjen eller ensamheten

barn eller barnlös

tvåsamhet eller ensamhet

Lycklig eller olycklig

tråden mellan dessa

känslor är så skör

så var försiktig så du inte

kliver på fel sida av tråden

var försiktig så du inte sårar

när du bara tänkt eller inte

tänkt på andras känslor




Fri vers av christie
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-03-08 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie