Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bort från dig.

Jag vill ta en kniv,
och karva loss det hål som sitter i min mage.
Bara bli av med det dunkande ont,
som äter på mig.

Jag vill odla ett nytt lager hud
som kan skydda mig ifrån allt du gör mot mig.
Skydda mig mot
dina eldgafflar och slag.

Jag vill dra dig ur min kropp,
skrubba mig ren där du en gång rörde mig.
få bort dig från mig.
du bara skadar mig.




Fri vers av nathan
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 09:33



Bookmark and Share


  Hannadraken
Du skriver inifrån det onda. Det känns. Skitbra!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan