Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex cigaretter och våld

sex cigaretter och våld.
vi älskar, super och slåss.
utan dig är jag ingen.
utan dig andas jag inte.

du kompletterar mig.
du hatar precis lika mycket som jag.
du är lika vacker som jag.
tillsammans är vi oslagbara.

fyll mig med ditt hat mot resten,
och din kärlek till mig.
sup och rök dina cigaretter.
slåss med mig, mot mig.

slå mig gul och blå,
då vet jag att du älskar mig.
bränn mig, älska mig.
fyll mig, hata med mig.




Fri vers av nathan
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 09:36



Bookmark and Share


  Hannadraken
fan så starkt. känns inifrån. jag har skrivit en hel del på samma tema. denna är urkraft.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan