Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad från inutimonsters textrad: "som inte har någon yta utan är sin yta." i en fantastisk text hon skrivit: till "Okänd tills vidare". Kan varmt rekommendera hennes texter.


Jag är redo att möta mig själv

Det är dags att utmana mina rädslor
och mina fucked up tankar
som har begränsat mig under så lång tid

Jag har inte längre ett ogenomskådligt skal eller en polerad yta
Man kan säga att jag idag är min yta
Jag är varken mer eller mindre än den du ser

Jag bara är

Och det är dags att utmana de gamla föreställningarna
som tidigare har stoppat mig
från att göra sånt som jag drömt om




Prosa av Bevingad
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-08 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh underbar! känner igen mig så otroligt mycket och den här inger hopp
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad