Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg

Vilket håll ska jag gå?,
vid vägskälet jag står

Likt en vilsen själ,
på en enslig väg

Jag väljer med hjärtat,
den väg i livet jag går

Lyckans vind blåser,
i mitt hjärtas korridorer

Detta är vägen jag valt,
längesedan utstakad

Med mod i min kropp,
går jag i mina egna fotspår

På vägen möter jag ljus,
kärlek, harmoni och lycka

Denna väg är min enda,
och min själ är upprymd




Fri vers av Cbastian
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 10:57



Bookmark and Share


  soulsistah
så fin, så egen. den ger mig mod att fortsätta gå min egen väg!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian