Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk musik

Ögonen fokuserar mot
alla majestätiska rosor

Vatten som luft och jord
förflyttar sig kvickt igen

Lyser allt som kommer
på hennes livsvägar

Tyder alla drömmar
på en och samma gång

Spelar alla höga toner
i stora regnbågens salar




Fri vers av Cbastian
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-10 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian