Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första sommar

Ditt ansikte lyser
din tanke blommar

Ditt hjärta hyser
min första sommar

Fontänen som rinner
rosen som somnar

Fjärilarna påminner
om första sommarn




Bunden vers av Cbastian
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-12 21:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra bilder i ord.
2023-03-03

  Connie
Underbart vackert i ord och bild!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian