Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet är djupt

Längs med havets mörka ränder
drunknar jag på ensliga stränder

Letar efter dig och dina händer
jag trodde verkligen vi var vänner

Men vad väntade jag mig nu?




Bunden vers av Cbastian
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-12 07:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så kan det vara med vänskap. Den finns inte alltid kvar. Snopet ibland.
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian