Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt rum

Jag flyttar ut, till ett nytt ställe
likt fåglarna som söker värme
hittar jag mig själv

När sedan hösten kommer igen
har jag redan en säker plats
för att beskåda regnet

Jag flyttar in, som pånyttfödd igen
min skugga syns inte till
och jag darrar inte mer

En ny tid tar form, ett nytt rum
där allt har transformerats
där mitt liv återfötts




Fri vers av Cbastian
Läst 597 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-24 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian