Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara början och inte slutet

När tårarna rinner
som tiden som flyr

Det som försvinner
är det jag avskyr

Blir bara ett minne
när jag vandrar bort

Med mitt tunga sinne
och en tanke så kort

Jag inser att slutet
redan har gått förbi

och börjat om igen




Bunden vers (Rim) av Cbastian
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-25 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian