Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palavas les flots

Det fanns en tjej jag såg på stranden
Hon var söt i den varma heta sanden

Tankarna kom som vågornas dån
Ensam och trött drog jag därifrån

Det var höst och jag var långt hemifrån
Jag ville bara åka ifrån Palavas les flots

Senare samma dag drog jag till ett café
Jag satt i solen men hade svårt att le

Ensam gick jag i natten efter en fest
Att sitta tyst var vad jag ångrade mest

Det var höst och jag var långt hemifrån
Jag ville bara åka ifrån Palavas les flots




Bunden vers (Rim) av Cbastian
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-23 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian