Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten som styr framåt

Skuggor som blänker
tankar som skänker
glädje

Minnen som värker
sår som stärker
mig

Tiden som flyr
natten som styr
framåt

Dagen som ler
hjärtat som ser
dig




Bunden vers av Cbastian
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-25 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian