Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning på kvinnodagen


Till alla underbara poetissor här

Många tankar till er gå
poetissor, stora, små
unga, gamla, alla ni
som är bra på poesi.

Uti diktkonst är jag skral
mycket blir blott pekoral
men jag är så glad ändå
att jag Eder läsa få.

Alla gör så gott de kan
detta gäller kvinna, man.
Och jag är ej patriark
icke heller matriark.

En sak dock jag önska må:
att vi rättvisa ska få
så att kvinnan på allt sätt
kommer till sin fulla rätt.




Bunden vers av baruk
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-08 11:51



Bookmark and Share


  Diffusiaria
fint.
2010-03-09

  Monika A Mirsch VIP
tackar och niger där jag sitter och bockar - tjusig hyllning, du poet!
2010-03-09

  Paulina LH VIP
*applåd*

Bra skrivet. :)
2010-03-08

    ej medlem längre
En härlig överaskning!:)
De flesta män verkar tycka att kvinnodagen är fullständigt överflödig. Tusen tack för den fina hyllningen!
2010-03-08

  Catharina Edin VIP
Man tackar!
2010-03-08

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra! bokmärkes, upp till kamp systrar!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

baruk