Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslinjen

Förståndet kanske inte hänger med i början
Eller kanske det är just det gör
Jag skriver inte dikter om döden
Känns inte som att det är det jag är till för

Skrivandet saknar det hårda skriket av saknaden
Världen gör inte orden rättvisa
Ändå är det meningen att vi ska leva med smärtan
som sliter oss itu
Vi ska leva med döden
precis som jag gör nu

Förståndet kanske inte hänger med i början
Eller är det kanske just det som det gör
Jag springer för livet, till en plats av minnen
En plats där livet aldrig dör




Fri vers av C.D.A.H
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H