Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer aldrig räcka till.

jag kommer aldrig räcka till.
hur mycket jag än sträcker och töjer.
jag kommer aldrig finnas i tillräckligt stora portioner,
för att jag ska kunna göra alla nöjda.

ni vill alla dö.
ni vill alla ha mig här.
jag ska inte säga NEJ! dö inte. jag behöver dig.
men inte heller ska jag säga jaha, men gör vad du vill. det är ditt liv.

ingenting är någonsin tillräckligt bra,
för att hålla er ständiga ångest tillräckligt långt bort.
ingen tröst jag kommer ge er,
kommer få era tårar att torka.

dom kommer bara lämna salta ränniler på era kinder,
som spår för alla de som komma skall.
följ efter oss!
vi tömmer deras ögon på tårar, icke.

jag sliter och drar i mig själv,
för att hjälpa er. trösta, ge livslust.
jag gör allt för er.
jag är rädd att jag tappat mig själv.

vem är jag som är kvar?
en klösbräda för er ångest.
någon att karva i med kniv,
när gråten blir för stor.

ni vill alla dö.
samtidigt som ni vill att jag ska andas för er.
att jag ska hålla er levande.




Fri vers av nathan
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan