Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vågade aldrig

Du vågade aldrig
Jag vågade aldrig
Det blev aldrig av
Ändå fanns det alltid där
Det fanns men blev aldrig av
Rädslan gjorde oss handfallna
Ögonen talade ett språk som sa att om du hade vågat hade det blivit vi
Mina ögon svarade klarögt –Självklart
Men det blev aldrig vi
Vår rädsla fick oss att blunda och famla i mörker





Fri vers av kimaira
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 18:07



Bookmark and Share


  anita VIP
Tänkvärd dikt.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira