Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Sommar blommor och bin
man vill känna sig fin

I en sommarprakt av gräddelin
ligger jag barfota och njuter
Jag omvärlden förskjuter

Sommarens skönhet gör mig blind, doften av äppelträd och lind, känner en varm vind
Försjunken bort från när allt var trist och grått
det som idag lyser är blått

Vatten och himmel skänker mig harmoni
värt att försjunka länge och djupt i

Ett glas saft och bok blir mitt sällskap idag
det enda jag behöver för att njuta till fullo av denna prakt

Detta som man sedan länge varit på jakt för att fånga
inte bara jag utan många

Ett kärlekspar håller hand, jag känner en värme inom mig och tänker på dig och inser att en dag som denna man inte ofta ges eller endast en stund som denna måhända..
... så lutar mig bakåt och möts av en himmel blå, det kittlar under foten av ett strå,
bättre än så här är svårt att må




Fri vers av kimaira
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira