Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon är så vackra och dom är mina .

Dina ögon är så vackra och dom är mina .

Dina ögon glittrar av livslust
Dom skimrar i blått och grönt
De ler
De säger mig att där inne finns ett varmt hjärta
Dom säger mig att det inte är för sent
Dom säger mig att jag finns där inne nånstans
De speglar min själ och det gör ont när de inte lyser ….




Fri vers av kimaira
Läst 839 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira