Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knuten näve

Knuten näve - makt och kamp
Men snälla du vad kämpar du för?
För att bli sedd, var inte rädd
Du syns, du märks och jag hoppas att du en dag vill lämna inte endast fysiska spår

Det är inte dom som hindrar dig från att bli sedd, från att känna makt istället för vanmakt
Varför känner du vanmakt undrar du?
För att du är bättre än så här..

Du föddes inte med knuten näve och kommer inte heller dö så…så vila din näve
Vi känner alla frustration och rädsla
Livet är en kamp tro mig kära du

Jag vet att det som skrämmer dig mest just nu är att du för att synas ständigt tvingas krampaktigt knyta din näve och slå dig genom livet

Jag ser dig
Jag ser hur den maktgalna näven kvider efter att få öppnas och smeka den du älskar mest..
Jag ser att du vill
Kom till mig!


Jag väntar på dig med öppna armar och knutna nävar…




Fri vers av kimaira
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira