Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spola fram eller tillbaks tiden jag bryr mig inte kan inte stanna här det är det enda jag vet


Du gör det svårt

Det finns inte längre plats i mitt liv för fler sorger
ändå reserverar jag plats åt dig
ifall du någon gång skulle få för dig att besöka igen




Fri vers av vintervila
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-08 20:35



Bookmark and Share


  Jewel_x
Varför gör man så?
Varför reserverar man plats för att något som gör så ont ska återvända?

Det är det beroende handlar om. Alldeles underbart beskrivet av dig.
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

vintervila
vintervila