Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonår och nu du


Du undrar om jag fortfarande lever
Svaret är självfallet ja
även om det inte varit så självklart alla gånger

I själva verket är jag mer levande än på flera år
Jag är, om möjligt, lika levande som jag var med dig

Mannen jag lever tillsammans med älskar inte mina lockar såsom du
har inga vackra ord om mina läppar att ge
inte heller känner han mig såsom du gör

Men mannen jag lever med tycker jag är vacker i mittbena
han ler alltid när jag doftar vanilj
och tappert kämpar han för att förstå mina bergochdalbanor

Och när dagen kommer
ska jag lova att älska honom i nöd och i lust
såsom jag aldrig lovade dig

eftersom du aldrig frågade




Fri vers av vintervila
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-22 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh vad fin och lite vemodig.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

vintervila
vintervila