Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
system of a down \"loney day\" på repeat och jag slängde alla sms jag skrev för de räckte inte till


Bergochdal-bana varje vecka och jag vet inte hur jag mår längre


DAG I
det känns som att tiden står still
men klockan tickar så det kan inte stämma.
alla kyliga vindar har trasslat in sig i mina lungor
och tar jag ett till andetag så kommer luftstrupen gå sönder
... för jag har aldrig kännt mig så ensam
förstår du? (jag saknar dig)

DAG II
glöm igår
det var inget, jag tänker inte störa dig.
allt är bra, jag har sol i magen och musik i huvudet
... jag är lycklig
förstår du? (tror du inte på mig? inte jag heller)

DAG III
instruktionsboken till mina låtsaslekar är borta
jag vill inte vara ärlig mot dig,
men solen gick i moln och musiken slutade spela.
hon och han och de ringde och vi satt i parken och åt glass
... men ensamheten har aldrig känts starkare
du förstår inte (jag ville prata men rösten svek)

DAG IV
\"jag ska bygga upp dig mer än vad någon kan riva ner dig\"
minns du? jag minns... det finaste någon sagt till mig
och du byggde och jag har nog aldrig varit så stark
men det är så mycket annat som också är starkt,
som kyliga vindar, musik som tystnar och frätande andetag.
dag fem, sex och sju finns inte den här veckan
... ensammare än så här kan jag inte känna mig
du behöver inte förstå ( förlåt. jag älskar dig)




Fri vers av rainbow
Läst 922 gånger
Publicerad 2006-05-30 11:26



Bookmark and Share


  livet
det här var verkligen skitbra.. vissa texter kan bli lite för klyschiga när dom handlar om sånt här men det här blev verkligen bra, originellt och väldigt nice språk. bokmärkt, plätt!
2007-07-12

  vintervila
lala.. jag bara måste kommentera denhär igen!
var och rotade igenom massa bokmärkta texter, och vad finner jag? denna helt jävla underbara texten.

du är favorit!
2006-12-02

    kyara
än en gng helt...JÄTTEBRA SKRIVET!!!
jag verkligen älskar din dikter.tack för att du delar med dej av dina känslor <3
2006-09-23

  Jewel_x
Ord räcker inte .. så jag säger bara ... tack ...!
2006-09-02

  vintervila
helt helt underbar helt enkelt!!

gah, bokmärkt! =)
2006-06-19

  osams
precis så känns det!!!
Det känns som om du läst mina tankar....
Jävlar vilken dikt.
Fortsätt!
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

rainbow