Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it's life that haunts you


Fredag, älska ihop mig igen


fredagsnätterna
är alltid lite tommare

klockorna går alltid
fel
25:11
och mina läppar bränner
fast i varandra
jag drömmer
om hans käklinje
tyngden av hans hjärta
mot mitt

sekunderna går alltid
i otakt
27:13
och jag vill att han ska älska bort allt
som gör ont allt
som inte känns längre

fredagsnätter
och livet samlar damm utanför min dörr
som ett oöppnat paket
med trasiga snören

jag vågar knappt andas
av rädsla för att någon ska höra
resonansen
mot tomma väggar




Fri vers av rainbow
Läst 921 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-11 00:44



Bookmark and Share


  john ekström
Jag har återkommit till denna ett par ggr.
Det finns många utryck som jag gillar här.
Bara rubriken är värd att nämna och så även:
käklinjer, trasiga snören och resonans mot tomma väggar.
Fin=)
2010-08-05

    ej medlem längre
fredagsnätter
och livet samlar damm utanför min dörr
som ett oöppnat paket
med trasiga snören


Ohh, så rysligt bra. Sitter precis där det ska. Tack!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

rainbow