Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet mot mina kindben


jag håller fortfarande på och lär mig
om livet, kärlek och konstiga sammanträffanden,
om färgen på dina ögon och känslan av din röst
mot mina kindben

jag utforskar fortfarande
tänjer gränser
för jag har alltid undrat
hur mycket mörker man tål att andas innan
lungorna ger upp
och hur mycket man kan älska avgrunden innan
avgrunden älskar dig tillbaka

så lämna mig inte, gör inte det

jag håller fortfarande på och lär känna livet
och kanske finns det en chans om vi bara försöker
se bortom konstiga sammanträffanden,
som minnen av oss i varje del av alla delar,
som varje gång jag går över gatan och minns
färgen på dina ögon,
grönt ljus på mina kindben
och livet bjöd mig på kärlek
men jag visste inte vad det var

så älska mig inte, gör inte det

för jag blir fortfarande full på alla tillspetsade historier,
hög på alla naiva sanningar som tapetserar mina tankar
mitt inre är en trasig efterfest med objudna gäster
och livet är bara en baksmälla
mot mina kindben

så lämna mig inte, gör inte det

för jag håller fortfarande på och lär mig




Fri vers av rainbow
Läst 899 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 00:15



Bookmark and Share


  elinmaria
fantastiskt bra skrivet
från första början så hugger den tag i en
en klockren applåd för den här blir ett bokmärke!
2009-08-17

  Semir
du skriver ortroligt bra, det är skönt att läsa dina dikter, framförallt den här. Och vissa grejer e verkligen sådär att man önskar att man själv skrivit dem.


"som minnen av oss i varje del av alla delar,
som varje gång jag går över gatan och minns
färgen på dina ögon,
grönt ljus på mina kindben
och livet bjöd mig på kärlek
men jag visste inte vad det var"

tjenna hur bra som helst
2008-08-18

  Jewel_x
Det finns så mycket att säga att jag inte får fram ett ord.

" för jag blir fortfarande full på alla tillspetsade historier,
hög på alla naiva sanningar som tapetserar mina tankar
mitt inre är en trasig efterfest med objudna gäster
och livet är bara en baksmälla
mot mina kindben "

Fantastiskt.
2008-08-16

  camillala
otrolig..
den här var fulländad
2008-08-12

  Il poeta della luna
En riktigt stor text,
med en känsla som känns
Jag gillar den skarpt!
Gillar tanken, gillar orden, gillar innehåll
Gillar allt!
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste texter]
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

rainbow