Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi andas December (vinterhjärtan tinar inte alltid)


jag målar
mina läppar röda
och lägger mig
i snön

decemberdimman och jag
somnar nästan
samtidigt

du
kunde ha sprungit
tusentals mil
bort
från verkligheten

men någon hade
lagt cement
runt dina lungor

inatt
samlar vi snöflingor
på varsitt håll
älskling,

imorgon
är världen vår
och vi kan sjunga sånger
utan att de skrattar

jag målar
december på mina läppar

och känner
dina händer
bli lite
kallare




Fri vers av rainbow
Läst 1059 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-28 10:27



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag skulle ta bort älskling,
just de ordet gör att dikten blir
som så många andra.

jag gillar verkligen första stycket
det är en tavla
2007-10-31

  Daniel_78 VIP
jag skulle ta bort älskling,
just de ordet gör att dikten blir
som så många andra.

jag gillar verkligen första stycket
det är en tavla
2007-10-31

    sötsnö
underbar läsning!
du kan verkligen dethär!!
2007-09-29

  Jewel_x
Jag ÄLSKAR titeln!
Jag ser det texten i bilder, som vackra klipp ...
Underbart, som alltid när det är du som äger orden.
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

rainbow