Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtan sedda till duvor

Jag försöker verkligen få dig att se mig
Förtvivlat hoppandes framför dina ögon
Tills det känns som du vill slå ner mig
Som en fluga med din smälla

Det behövs inte
Jag har redan sjunkit ner till marken
Och börjat gräva min egen grav
För länge sedan visste jag

Att du aldrig kunde se mig nog
Bara fånga min längtan
Och smasha den till spillror

Så jag skall väll sluta surra
Och bli still
Medans jag förvånat märker
Min existens

Och kanske även du
I din inbillning?
Förvirring?
klarhet

Vad vet jag?...



Bara Gud stillar vingarnas surr
Till vilande långsamt flaxande
Förnöjsamhet

I hjärtan sedda till duvor




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson