Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan man säga? Deprimerad.


Tankar.

Har jag fått alla fel?
Detta är jag.
Inga rätt i livets spel.
Blir det någon morgondag?
Ska jag fortsätta gissa?
Och en dag hoppas att jag valde rätt.
Är det något viktigt jag kommer missa,
Om jag lever på fel sätt?
Jag kommer missa livet.
Under en himmel så grå.
Det andra tar för givet.
Kämpar jag så hårt för att få.
Vänner och Kärlek.
Ge mig en karta.
Hjälp mig att se livet som en lek.
Ni som är så smarta.
Ge mig kärlek.
Ge mig livet.




Fri vers av Cija
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-11-03 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija