Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slipdamm

Jag
Saknar
Dig

Så mycket att jag kan
DÖ!
Mitt
hjärta
Slår
Så hårt att det gör
ONT
Ibland
Gråter
Jag

Bara för att jag kan.
Andra dagar
Trycker jag
Händerna
Mot
Huvudet
För att glömma allt
Men när jag släpper
Virvlar allt upp igen
Precis som
Slipdamm
Innanför
En öppnad dörr
Alltid.




Fri vers av Cija
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-03-05 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija