Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår.

Har du någonsin velat vara någon annan?
Om så bara för en dag.
Att bara för en stund slippa se dig själv i spegeln
och sucka.
Slippa gråta dig själv till sömns varje kväll,
För en gångs skull kunna se på TV utan att vilja lägga dig ner och gråta?
Och, framför allt, slippa fråga varför.
Varför du är så ful, misslyckad och annorlunda,
Varför du är så svag?
Du är inte den enda, vännen. Vi har alla våra egna helveten.

God natt




Fri vers av Cija
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 12:24



Bookmark and Share


    Moon10
Mycket mycket bra dikt =D

Gillar den verkligen!!



Kolla gärna in mina!
2007-01-14

    Camillaa
Sorglig,
kan relatera till din text!

/ C
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija