Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var längesedan sist. Jag har lyckats samla på mig många tankar, inte bara negativa, det ska ni inte tro. Många positiva, som blir till negativa till sist.


när linan brister och allting faller

jag vill också vara duktig,
lyckas när jag försöker.
en enda gång?
hur gör ni?
ni som är så bra.
jag vill också få kommentarer,
men allt är bara tyst.
hur ska jag få folk att se?
vad måste jag göra
för att bli omtyckt?

ibland önskar jag..

ibland önskar jag att jag kunde,
kunde skriva lika bra som ni.
måla lika bra,
leva lika bra.
men sedan kommer jag ihåg
att allt är bara drömmar.
och jag, som inte kan sova,
kan inte heller drömma.
jag kan bara sitta och stirra
in i en perfekt målad vägg
och önska.

sedan går det inte mer.
en dag brister sytråden
som håller mig uppe.
någon dag tillåts jag
att göra allt jag
(inte?)
vill.
din vägg
din perfekta vägg
kommer bli
ännu mer perfekt
på en bild
av en brottsplats

ett giftemål.
mitt huvud,
din vägg,
tillsammans
för alltid.




Fri vers av Cija
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-03-04 22:35



Bookmark and Share


    aldrignågot
ojojoj, den här var bra. fastnade för den ;o
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija