Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1,56*10^2 cm

Om du verkligen lyssnat på allt jag sagt
skulle du vetat att jag är så lätt att bryta ner
Likt ett suddigum från första klass
smular sönder

Du vill inte alls vara som jag
för genom mina ögon är allt suddigt
Som att se genom en gammal linjal
smutsig och full av repor

Jag är trasig inuti,
sönderslagen,
precis som alla mina porslinsfigurer.
De dog en efter en när jag hatade som mest.

Jag orkar inte förklara,
du kommer ändå aldrig förstå
att mitt livs historia är komplicerad.
Men jag älskar dig ändå




Fri vers av Cija
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-01-04 16:35



Bookmark and Share


    Camillaa
Underbart!

/ C
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija