Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur skulle mina ord kunna skrivas utan dig....




En förälskad stannar upp sent med sin läsare...





 

 

Du förblir tätt intill mig
vart du än är
och hur du än är


det finns ett svart ljus som strålar från ledsna hjärtan
som möter varandra på alfabetiska broar
och presenteras för varann
utan röst
utan läppar
Ledsna hjärtan som håller varandras hand utan fingrar



Du är
min läsare
som skriver till mig
med brutna tankar
utan uppmärksamhet
Tro inte på mina blanka papper
skåda det som står skrivet
i mitt hjärta


Ovanför mina papper
finns skogar av sorg
oklarhet,smärta,virvlar,orkaner,tårar ,galenskap
och resande städer som reser i minnet
där frihetens festivaler dansar
på glimmrande gator


Ovanför mina papper
finns ansikten på de döda som fortfarande är lever i mig
som aldrig lämnar
min blodcirkulation
Där finns
regn, tåg ,flygplatser, skrik
och hemligheters tårar
varje gång jag slänger mitt papper i papperskorg
blev jag förvånad, förstummad
hur en papperskorg kan
bära hela detta universum av sorg


just nu..
sträcker jag fram mina dimmiga fingrar
genom kontinenter för att tända ett ljus
i natten av din ensamhet
i natten av din
frånvaro
så..
ser du den!


Till dig endast
viskar jag

Må du alltid vara min läsare
Må jag alltid vara din älskare


 

 

 

 


 





Fri vers av issac.a.m
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-17 01:40



Bookmark and Share


  Anna*
Skickligt komponerat med massor av känsla! Jättefint!
2010-07-18

  sachie
jag tycker att du format något vackert av enkla beståndsdelar , likt kol som blir till diamant. bra början, bra slut. men i mitten tappar jag känslan. ^_^
2010-07-17

  sulimaa
Nu levandegjorde du min natt ...fyllde mina blanka papper med ord jag inte förmådde skriva inatt...inatt är jag en av alla dina läsare...
2010-07-17

  Suzy med punkterna
Ömhetens stjärna lyser starkast på himlen
2010-07-17

  firefire
vackert och ljust ger nytt hopp..fint skrivet!
2010-07-17

  prinscess VIP
den här var mycket vacker
du skriver fint
2010-07-17

  SagaArt VIP
"Tro inte på mina blanka papper
skåda det som står skrivet
i mitt hjärta"

är en underbar mening fylld av kärlek. Det som kommer från hjärtat går till hjärtat. Varma tankar till dig. Kram
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m