Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lokalavdelning, 80-årsjubiléum som väntar anno 2012.


röda korset

årsmötesförhandlingar inleds med tyst minut för under året avlidna medlemmar.
"ja må hon leva!" för 90-åriga Birgitta.

orkester spelar för mötesdeltagarnas kaffesörplande blott fyrtiohövdade skara.
"inte en ny medlem sedan nittonhundrasextio"
"det ser inte bra ut"
vad var ordföranden sa

och jag
en enkel medlem i orkestern
tänker
att vid själva Jubiléet
det som följer om blott två år

då återstår förmodligen inte mycket av
Föreningssverige
och månget ljus tändes
då förmodligen
i salig åminnelse
av människors förgängelse

happy end
på face-book
twitter
och vad fan anders




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-09 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP