Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första \"riktiga\" dikten jag skrev.


Flickan som alla glömmer.

Det tar på krafterna
Tro det eller ej
Att vara den lilla flicka
Den lilla flicka som alltid ler
Om kärlek och vänner flickan drömmer
Den lilla flicka som alla glömmer
Flickan vill vara som de andra
Och inte ensam vandra
Om kärlek och vänner flickan drömmer
Flickan som alla glömmer.




Fri vers av Cija
Läst 699 gånger
Publicerad 2005-11-03 21:23



Bookmark and Share


    Josefine Eriksson
väldigt bra fångat.. :)
2005-11-04

    frostnypon
Det var en riktig dikt, det håller jag med om, riktigt bra också :) Och inte bara för att jag kände igen mitt tonårsjag utan för att den klingade så fint...
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija