Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner dig överallt .. i regnet... i vinden.. i solen.. i mina andetag..




Varje natt

 

 

 

 

 

 

Varje natt
öppnar sig min längtan till dig
som ett fält av blommor sprider sig nattgalenskapen

Åh dessa väggar emellan oss
mellan mig och ditt ansikte

Det blir en lång natt av frånvaro
tills gryningen anländer

jag vaknar som vanligt av min röst
som ropar ditt namn

medan mina ögon forstätter
drömma om dig




Fri vers av issac.a.m
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-09 22:09



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönhet i varje rad. =)
2010-07-02

  Nina V A
aahhh denna längtan och dess röstformationer
känslighet och ögonstämmor - nog är det så att kärlek är en drake
som slår och slår

även i sömn
2010-03-20

  kärleks ängel
underbar!
2010-03-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker ömsint dikt i längtan som lägger sig mjukt
2010-03-10

  Suzy med punkterna
Som det vackraste sommarregn, ömt och innerligt.
Långa nätter av frånvaro men även i drömmen finns samvaron.........
2010-03-10

  Sunlight
så vackert...
2010-03-09

  firefire
vackert längtansfull!
2010-03-09

  Aisha VIP
...en text med mycket känsla och sanning.....
2010-03-09

  Emme VIP
Så väldigt fin...
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m