Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=kNSEK8TwExs


Aldrig ensam


Jag var aldrig ensam
jag blev bara lämnad
kvar till sist


jag kände aldrig ångest
jag kände bara alla andra
som hade den


aldrig blev jag liten
aldrig mindre
än att jag kunde försvinna


alltid finns jag här
som en nattfjäril mot ljuset
hittar jag alltid fram


betongen dödar mig
min tystnad berövades
det förflutna finns kvar


det främmandes eko
en främlings andetag
i mitt eget




Fri vers (Fri form) av Herr Ångest
Läst 432 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-10 01:19



Bookmark and Share


  Rumi
Det är något med den här dikten, vet inte vad eller hur man ska beskriva det men alla ord bara rör en och man känner så fruktansvärt mycket. Tror det kallas talang. Helt otroligt bra
2010-05-14

    Fröken Frida
Stor applåd till denna text!
2010-03-10

  sellout
"betongen dödar mig
min tystnad berövades
det förflutna finns kvar"

älskar det stycket.
2010-03-10

  Baystream
"Jag var aldrig ensam
jag blev bara lämnad
kvar till sist"

Klockren - den är en dikt i sig!
2010-03-10

  Diffusiaria
Gillade de 3 första verserna väldigt mycket.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest