Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du kan tycka om dig själv, så som den du är, behöver du inte bevisa något för någon!


Passa in

Förgäves försökte jag, för att passa in, för att duga i nått.
Gjorde halvmissar, för att fylla bägaren, efter deras mått.
Jag var pusselbiten, som aldrig passade in i mönstret.
Uppbådade all min kraft, men räckte inte till på något sätt.
Grep efter halmstrån, för att bli accepterad, som en av dom.
Ville vara en del av det centrum, men hamnade alltid bakom.
Jag stannade aldrig upp för att tänka till ett slag.
För att fråga mig, Varför jag alltid lät dem göra mig så svag.
Varför nöjde jag inte mig med, att bara vara den person som var jag?


Skriven 2006-08-19 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 16:00



Bookmark and Share


  kråkan VIP
det är inte alla som är puzzelbitar..vissa är kuber istället..å det tar lite tid innan man klurat ut hur man ska göra med dom..en sak vet jag iallafall..dom passar inte i ett puzzel..är bra ändå..på ett annat sätt.. bra text:)
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind