Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst längtar vi efter våren...




Vårkänning

Nu vill jag bara gå åt ett håll.

Jag vill möta våren.

Min promenad idag var halkig och blöt.

Ljuset har kommit tillbaka iallafall.

Nu vaknar jag redan kl sju, pigg som en lärka.

Nej det var lögn, det tar tid för mej att växla om från sömn till vakenhet.

Men det går åt rätt håll nu, planerar redan för blommor som ska

glädja oss i sommar.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP