" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har äntligen funnit en"sinnesro". När man blir sjuk av stress då måste man bromsa.                      




Vad är det vi jagar

Hur du än gör kära du, försök att lev här och nu.

Hur du än arbetar och gnor, blir det aldrig som du tror.

Att tjäna mest, kan bli till pest.

För livets hjul det snurrar så fort, allt hann du inte det blev aldrig gjort.

Ta vara på dagen den du har, imorgon finns kanske inget kvar.

 

 




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 20:36



Bookmark and Share


  Vind
Som tonåring hörde jag historien om han som skulle tjäna ihop så mycket pengar att han sedan kunde leva furtsligt resten av livet nere i Söderhavet. Så han gnodde och gned och äntligen till slut efter många år när det blev dags att hämta ut pengarna på banken (det här var innan resecheckarna och kontokortens dagar) så blev han överkörd på gatan utanför banken... och dog. Sensmoral :)


Så visst har du både en och flera poänger.
2010-03-14

  sellout
vishetens rader..:)
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP