Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

river, klöser, biter, skriker.

jag älskar
jag hatar
jag river, klöser, biter, skriker.

jag har glömt hur man känner sig normal,
hur det är meningen att känslan ska kännas.
jag stänger av, går härifrån.

jag river, klöser, biter, skriker.
repen skär i huden,
själen vill gå, kroppen stanna.

RÖR VID MIG,
knut efter knut löses upp
när du rör vid mig.

jag river, klöser, biter, skriker.




Fri vers av nathan
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-10 20:48



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja många har inte insett att alla känslor ligger väldigt nära varandra!
2010-03-15

  sellout
stark och berörande text, känner igen det där med "rör vid mig och allt blir bra"
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan