Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fu.

jag hatar västtrafik.
jag hatar Borås kommun.
jag hatar Internet.
jag hatar skolan.
jag hatar telia.
jag hatar hiphop.
jag hatar ditt folk.
jag hatar fötter.
jag hatar pengar.
jag hatar datorer.
jag hatar dina känslor.
jag hatar skator.
jag hatar värme.
jag hatar grus.
jag hatar migsjälv.
jag hatar småkryp.
jag hatar snöslask.
jag hatar tangentbord.
jag hatar sniglar
jag hatar ica
jag hatar stubb.
jag hatar naglar.
jag hatar din omedkänsla.
jag hatar avatar.
jag hatar rosa.
jag hatar svt.
jag hatar miniräknare.
jag hatra att hata.
jag hatar övergångsställ.
jag hatar att svika.
jag hatar kyla.
jag hatar facebook.
jag hatar pelagoner. dom är så jävla fula.




Fri vers av amandapanda
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 21:06



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Själv tycker jag rätt mycket om Svt, om man gämför med de kommersiella kanalerna. Sen tycker jag faktiskt om en hel del Hip Hop, inte den där skiten de kallar Hip Hop nu för tiden, men grupper som Public Enemy och Boogie Down Productions, som hade soul och faktiskt nått att säga. Jag skulle nog aldrig häller kunna hata mig själv, i övrigt kan jag nog hata det mesta i den här dikten, ja alltså inte skälva dikten men, ja du fattar....
2010-06-12

  Smuurfenn
jag hatar Borås kommun.


många som gör det,
världens sämsta stad.



men,
bra.
2010-05-16

  Uppfångad
Gilla slutet, mycket

Jag hatar massor med, men det är skönt att andra också hatar till och från (eller jämt)
2010-03-10

  sellout
tänk vad mycket det finns att hata, så enkelt det där med hat.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda