Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar dig nära

 

 

 

 

 

 

 

 

Du..min vackra själ..

 





varje ord du skrev till mig
klöv mig likt en nyskalad apelsin,
och blottade mitt bröst för nätterna

i mitt bröst lämnade du..
vinet
vetet



och en grön lykta
och jag minns inte
att jag blödde...
att jag såg



allt!!

 

 



Du sprider mig utmed livslinjen som molnen
eliminerar min födelseort...
åren av skolgång
eliminerar religion, städer...äktenskap,



skilsmässor, vittnen



och domstolarna ..


 

 



Du...

lämnar mitt pass blankt ..
och gör av mig till en medborgare
av alla månar..


Dina ord förändrade mig
precis som din doft förändrar väderprognosen i Göteborg
nätterna i Göteborg
och förvandlar Avenyn i Göteborg



till en festival av ljus




Gustaf Adolfs torg blir mer förtjusande
duvorna av kyrkorna kvittrar och skriver poesi
passionen i uteserveringar



blir mer entusiastiska



av din själ



Din själ...
den gav mig en uppenbarelse
av det osynliga...

den bor i mig

precis såsom dikterna..



såsom böner



den sprider mig som flyttfåglarna flyger
och doften av magnolia
breder ut sin filt
i luften

du lär mig hur fåglarna kvittrar
hur vågor skapas
och hur vackra hjärtan




formas



av nakna händer



 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-28 18:49



Bookmark and Share


  Sunlight
Underbar text. Ord som doftar, smakar, lyser, lever.
Strålande skrivet.
2010-06-11

  firefire
så vackert! ger mig hopp om kärlek och en ljusare framtid,när det verkligen finns så fina kärleksfulla människor...fint till din vackra själ....
2010-05-31

  kärleks ängel
vacker!
2010-05-18

  sachie
Snyggt!
2010-05-03

  KristinaE
..närheten till livets nära bränner i huden när texten värmer våren till sommar och solen skiner över Göteborg - vackra ord om en önskan som bränner sönder ensamma nätter!
2010-04-29

  Suzy med punkterna
Passionerat skrivet.
Staden som bär dina ord...
2010-04-28

  Aisha VIP
...snyggt ....som vanligt...
och......du verkar hemmastadd i Göteborg.....;))
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m