Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PEKA FINGER

 

Ditåt
där
ser du inte?
Jag pekar...
och det är fult
har jag hört.

Mitt finger
är kanske inte så gulligt
men praktiskt
av handens fem fingrar
har jag fem smutsiga
stora
lagom anpassade fingrar

Det är fult att peka
så då pekar jag med
hela handen

Då säger dom
att hela jag blir
plötsligt
ful och bufflig

Hur man än pekar finger
så har man ändå alltid
tummen i röven




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar