Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du river ner



du river ner
du bygger upp

det som har
ditt sigill

hel
helig
nåd och
sanning

och vi
vi står rådvilla
men inte
rådlösa




Fri vers av rebecca d
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-11 10:44



Bookmark and Share


  rebecca d
härlig kommentar, Bibbi, inte tänkt så!
2010-03-18

  Bibbi VIP
Det var inte utan anledning Jesus lärde snickareyrket.

Han river ned och bygger upp i vårt inre.

Jeremia 18 hör till mina favoriter i bibeln.
2010-03-15

    Mejja
*Tycker om*
2010-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Amen.
Det är sant. Nedslagna men aldrig avslagna.
2010-03-11

  rebecca d
ja, Gud gjorde det genom honom...
2010-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jeremia fick kallelsen att bygga upp men också att förstöra.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d