Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallskog







isvind

sprucken måne

vita kronor
stela stammar


Orions tre nitar


stillestånd i
rörelse

kallskog i norr




kyl det hjärta tänkt
att bära slutna liljor




Fri vers av Pot Pourri
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri