Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgligt, svårt och hjärtat brister.




Lägga sig ner och dö

Varför vill hon lägga sig ner och dö?

Hon har inget att leva för har hon sagt.
Jag tycker hon har det, hon har ett arbete.
Det är det inte många som har idag.

Hon har vänner som bryr sig, en del har inte det.
Hur kan vi få dig på andra tankar?

Vi pratar ihop oss om hur hon ska räddas.
Men har vi rätt att bestämma om hon ska leva eller inte?

 




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP