Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening

så lite vi vet om livet

när allt seglar förbi

en tanke för ljuset

en annan för mörker

däremellan är....

oändligheter

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-11 22:18



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja, just så, där är livet, däremellan
2010-03-13

    tramp
Fint förmedlat, det finns så mycket att upptäcka och glädjas åt ..varje dag
2010-03-12

    ej medlem längre
livet är en gåta ...
bra skrivet
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz