Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tindrande ögon


Ser det lilla barnet med sina
tindrande ögon när han får
jackan som han så länge
önskat sig

han lägger ner den i en påse
och bär denna påse som om
den var av porslin

på cafét håller han fast påsen
medan han äter av bullen

han tittar längtansfullt på
påsen
efter ett tag tar han varsamt
fram jackan ur påsen
tar försiktigt bort prislappen

när han tar av sig den gamla
jackan låter han den falla ner
på stolen sätter på sig den
nya jackan samtidigt som han
tittar runtomkring sig för att
se om andra sett hans nya
jacka

människor runtomkring
ler försiktigt då han med stolthet
drar upp dragkedjan på den
nya jackan och sätter sig
sedan ner och äter upp det
sista av bullen




Fri vers av christie
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-12 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin betraktelse. Gillar hur du skriver jordnära.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

christie